The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Hassaten, yangın merdiveni kapıları, yangın merdivenlerinin giriş ve çıkışlarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması kucakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dayanıklı başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Her hengâm boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, mobilya yahut diğer bir bariyer bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Bu kapılar baz olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır olgunlaşmak üzere iki gruba ayrılır.

Sertifikasız yangın bapları da onat maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar iktisadi bir seçenek sunar.

üste geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım teamüllemleri esnasında kullanıcılara ciddi kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi takılırken ilgi edilmesi müstelzim en önemli öge ürkü yangın kapısı pas ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin tırı vırıa düşmesidir.

Yönetmeliklere rabıtlı olarak bünyenız muhtevain mukteza olacak müstacel çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja derece size en yavuz desteği sunacaktır. Standartlara oranlı ivedi çıkış bapsı hazırlıkları dokumalırken; müstacel anlarda itfaiyecilerin veya görevlilerin gerektiğinde haricen sineeriye girmelerine olanak verecek biçimde olması da bu kapıların bizatihi kapatan düzeneklere iye olması da sağlamlanır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta düzenüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Belirtilen bu ahit dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Fakat bu konuda titiz olgunlaşmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 zaman bile dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page